Welkom bij Sitcon Security BV

Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Klantenservice via e-mail en telefoon:
030-6303631
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Binnen 0 uur en 00 besteld, vandaag gratis verzonden!
Binnen 0 uur en 00 minuten besteld, vandaag

gratis

verzonden!

Standalone & IP camera´s

IP-camera’s

IP-camera’s zijn camera’s die via het internet werken. De camera’s kunnen zowel voor binnen als buiten gebruikt worden. Voor IP-camera’s is geen bekabeling nodig.

 

Met IP-camera’s van Sitcon.nl kunt u beelden opnemen en opslaan. Daarnaast is het mogelijk om beelden via het internet te bekijken. Een IP-camera is via het internet te bekijken en kan daardoor op ieder moment benaderd worden. Ook wanneer u niet thuis bent is het mogelijk om opnames te bekijken. Daarnaast worden er beelden opgeslagen op uw camera of via een recorder die bij de IP-camera hoort.

 

Voordelen IP-camera’s

Het grote voordeel van IP-camera’s is het feit dat deze direct te benaderen zijn via het internet. Zo bent u er zeker van dat u uw woning of bedrijfspand vanaf iedere locatie in de gaten kunt houden. Daarnaast is het mogelijk om beelden via het internet op te slaan, zo kunnen beelden in de cloud worden opgeslagen en heeft u daar geen opnameapparatuur voor nodig. Wilt u uw beelden liever fysiek opslaan? Dan kunt u dit het best op een SD-kaart doen.

 

Nadelen IP-camera’s

Aan IP-camera’s kleven er een aantal nadelen. Zo is het belangrijk dat een internetverbinding 100% stabiel is, alleen op deze manier kunnen IP-camera’s naar behoren functioneren. Daarnaast is het belangrijk dat IP-camera’s op de juiste manier beveiligd zijn, wanneer dit het niet het geval is kan er worden ingebroken op uw beveiligingscamera. Houd er tot slot rekening mee dat het internet niet overbelast raakt, wanneer dit het geval is kunt u uw beelden niet meer bekijken.

 

IP-camera’s van Sitcon.nl

Bij Sitcon.nl kunt u verschillende soorten IP-camera’s vinden. Denk aan de volgende soorten:

 

 

Deze IP buitencamera is onze meest verkochte IP camera. Vanwege zijn aantrekkelijke prijs, compacte formaat en makkelijke installatie is deze IP camera voor veel toepassingen de meest simpele oplossing. De IP buitencamera filmt in Full HD en door een app te installeren kunt u de beelden live volgen, dit werkt via een WiFi-verbinding. Opgenomen beelden kunnen uitsluitend via een micro SD-kaart worden bekeken.

 

 

Deze draadloze IP-camera is van zeer hoge kwaliteit. De WiFi-camera wordt geleverd met IP-software voor de smartphone en maakt het mogelijk om beelden vanaf elke locatie ter wereld te bekijken. Het systeem neemt uitsluitend op wanneer er beweging wordt waargenomen, zo kunt u relevante beelden het snelst vinden. Door de uitstekende kwaliteit. Deze IP camera is door zijn magnetische voet op veel plekken snel te plaatsen.

 

 

De PTZ IP beveiligingscamera is een beveiligingscamera van zeer hoge kwaliteit welke kan draaien om een groter gebied te monitoren. De beveiligingscamera werkt samen met een app die u gratis kunt. De beveiligingscamera werkt via een IP-netwerk, waardoor beelden continu via het internet zijn te bekijken. Prettig wanneer u uw woning of bedrijfsruimte in de gaten wilt houden. Doordat dit de meest compacte waterdichte  IP PTZ camera is deze ook voor particulieren geschikt.

...Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord al tussen de veelgestelde vragen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Hoe kan ik producten retourneren?

Hoe lang heb ik garantie?


thuiswinkel
ups
Bezorgen & Retourneren
Bezorgen & Retourneren
Gratis thuisbezorging binnen Nederland en België.
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Alle producten uit voorraad leverbaar.
Discrete verzendverpakking.
Verzending met Track & Trace.
shipping ups


Contact Gegevens
Contact Gegevens
Sitcon BV
Hoofdvestiging
Twentehaven 11
3433 PT Nieuwegein
Nederland
KvK nummer: 30239424
BTW nummer: 819292059B01
support@sitcon.nl
030-6303631

Sitcon BVBA
Bosstraat 39B
3680 Maaseik
BE 0821.386.793
België
089-853085
Google