Welkom bij Sitcon Security BV

Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Klantenservice via e-mail en telefoon:
030-6303631
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Binnen 0 uur en 00 besteld, vandaag gratis verzonden!
Binnen 0 uur en 00 minuten besteld, vandaag

gratis

verzonden!

Info pagina´s

Wanneer je overweegt een camerasysteem te kopen maar niet precies weet welk systeem te kiezen dan kan je aan de hand van onderstaande vragen het juiste camerasysteem bepalen. Zo worden de voor- en nadelen toegelicht van draadloze camerasystemen en bijvoorbeeld de mogelijkheden tot het bekijken van de beelden via een smartphone zoals een iPhone.

 

Camera DEMO wand:
Op onze beveiligingscamera demo wand in onze vestigingen kunt u direct alle (IP) bewakingscamera's vergelijken. Wij hebben hier bijna alle beveiligingscamera's die wij te koop aanbieden aangesloten, zodat deze direct werkend zijn te zien en u een onderbouwde keuze kunt maken voorafgaand aan een mogelijke aankoop.

 

beveiligingscamera kopen

 

Keuze 1: Draadloos of bekabeld systeem:

 

Draadloze camerasystemen:
De draadloze camerasystemen zijn de laatste jaren steeds meer aan populariteit aan het winnen vanwege de relatief eenvoudige installatie. Hadden de analoge draadloze 2,4 Ghz CCTV camera's nog het nadeel dat er veel storing in de beelden was wanneer er een muur of raam tussen de ontvanger stond, met de komst van de digitale draadloze camera's zijn deze problemen verdwenen. Hoewel de digitale draadloze camera's best een muurtje of raam tussen de ontvanger kunnen hebben blijft nog steeds de maximale afstand beperkt tot zo'n 30 meter. Een nieuw soort draadloze techniek is recent op de markt verschenen waarbij Powerline Adapters worden gebruikt met Power over Ethernet waarmee het mogelijk is UTP camerasystemen draadloos te maken. De camerabeelden worden bij deze setup via het stroomnetwerk verzonden wat zeer stabiel werkt met verschillende soorten camera´s kan worden gebruikt.

 

Onze meest verkochte draadloze systemen zijn:
- Draadloze camera set + LCD recorder
- Draadloze LED camera + LCD recorder
- Draadloze Dome camera set
- Draadloze Bullet camera set


Bekabelde camerasystemen:
Ondanks de verbeterde kwaliteit van digitale draadloze camera's is het altijd aan te raden voor een bedraad camerasysteem te kiezen wanneer de situatie dit toelaat. Het voordeel van bekabelde camera's blijft toch de lagere kans op storing en sabotage. Bij bekabelde camera's wordt zowel de video als de stroom door 1 kabel doorgegeven en hoeft er dus niet per se een stroompunt bij de camera te zijn, maar kan de adapter bij de recorder worden geplaatst. Buiten de technische voordelen zijn deze systemen voor de gemiddelde gebruiker eenvoudiger te bedienen en te gebruiken. Dit komt omdat deze camerasystemen bestaan uit een recorder met een harde schijf of SD kaart en hier dus geen computer aan hoeft te blijven staan of zelfs computer kennis noodzakelijk is. Er zijn systemen beschikbaar van 1 tot 16 beveiligingscamera´s.

 

Onze meest verkochte bekabelde systemen zijn:
- Set met 4 Premium Bullet camera's 
- Set met 4 Premium dome camera's
- Set met 4 Pro Dome camera´s
- Set met 4 Pro Bullet camera's

 

Keuze 2: Kwaliteit camera's:
Bij CCTV camera's wordt de kwaliteit aangegeven in het aantal Megapixels of HD variatie, zoals HD Ready, Full HD, 2K HD, 4K Ultra HD. Wanneer alleen een overzichtsbeeld nodig is met redelijke details dan zijn de standaard camera's voldoende, omdat hier ook op redelijke korte afstand personen herkenbaar zijn. Dienen er meer details te worden waargenomen dan moet er gekozen worden voor Full HD of beter.

 

Keuze 3: Meekijken op afstand:
Het bekijken van de camera beelden vanaf een andere locatie op een computer of smartphone APP op een iPhone of Android is bij veel systemen mogelijk. Een makkelijke richtlijn in ons assortiment is dat dit mogelijk is bij alle camerasystemen die een digitale videorecorder met harde schijf als recorder hebben en alle IP camera (systemen). Bij camerasystemen die werken met enkel een ontvanger zonder opname of een SD recorder is het op afstand niet mogelijk tenzij anders vermeld op de product pagina.


Tip: Auto beveiligen?

Veel mensen benaderen ons voor advies die hun auto en/of oprit willen beveiligen. Hoewel de bovengenoemde beveiligingscamera's hier tevens voor kunnen worden gebruikt zijn deze niet echt onopvallend, wat in sommige situaties wenselijk is. In dat geval is het mogelijk een camera in de auto te plaatsen die van binnenuit filmt, een camera te plaatsen aan een regenpijp of boom die standalone werkt en foto's maakt op beweging of een camera die door het glas heen kan filmen en in tegenstelling tot andere nachtcamera's geen last heeft van reflectie op het glas.   

 

- Auto camera voor filmen vanuit auto
- Camera set voor het filmen door glazen raam
- Wi-Fi camera voor buiten of filmen door glas 
- Camouflage camera

 

 Voor een totaal overzicht bekijkt u hier ons complete assortiment: Bewakingscamera's 

 Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord al tussen de veelgestelde vragen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Hoe kan ik producten retourneren?

Hoe lang heb ik garantie?


thuiswinkel
ups
Bezorgen & Retourneren
Bezorgen & Retourneren
Gratis thuisbezorging binnen Nederland en België.
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Alle producten uit voorraad leverbaar.
Discrete verzendverpakking.
Verzending met Track & Trace.
shipping ups


Contact Gegevens
Contact Gegevens
Sitcon BV
Hoofdvestiging
Twentehaven 11
3433 PT Nieuwegein
Nederland
KvK nummer: 30239424
BTW nummer: 819292059B01
support@sitcon.nl
030-6303631

Sitcon BVBA
Bosstraat 39B
3680 Maaseik
BE 0821.386.793
België
089-853085
Google